Flygeln - Kungen av alla pianon!

03.08.2017 kl. 23:24
Mera information om flygeln och mycket om varför det är bra att ha den eller dåligt

Flygeln som sagt är kungen av alla pianon eller närmare sagt klaverinstrument. Den är skapad också tidigare än alla instrument i pianofamiljen. Den är också den dyraste sorten av dem. Det är ganska bra att ha en flygel hemma och kunna spela på den. Ibland till och med bättre än att köpa en "mersu" och köra runt omkring med den!

Alltså varför är flygeln bra då:

Flygeln är en av de populäraste musikinstrumenten som spelas! Man kan höra den både i modern och äldre musik. Den hörs nästan i alla genren. Den klassiska spelet är ändå den största grenen inom pianomusik. Den anses som någonting för eliten och man är tuff om man har den (för dem som vill veta hur man skulle skilja sig ifrån dem andra) och till det sista men inte minst, om du kan spela piano och uppträder mycket, bättre är det ändå att tävla, så blir du lätt känd och har en ganska hög och stabil lön!

Men det finns väl dåliga sidor också? Jo, det finns det som med alla föremål i vår värld! T.ex. kostnaden av flygeln är inte mindre än 10 000 euro. Den tar mycket plats i huset eftersom är ganska stor, om man har en flygel hemma så är det bättre att kunna spela på den, eftersom alla som kommer hem till dig frågar om du kan spela, och att svara nej är inte alltid det bästa! Sista dåliga saken är att man måste stämma den för att den ska ljuda bra, och det är väldigt svårt att hitta en stämmare!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Om bloggen

Den här bloggen passar åt alla som är intresserade i kultur eller samhället! Kulturen kommer att lyftas upp ganska noggrant och också samhället. Noggrana beskrivningar och åsikter hittar ni här! Hoppas ni läsare har en trevlig lässtund!